Barna i Cultiva barnehage søker flere venner :-)

Trenger ditt barn voksne som ser akkurat han/henne? Som jobber tett sammen, og fokuserer sterkt på trygg tilknytning og tett samarbeid med foreldrene?

Har du/dere barn som elsker å være ute? Som digger musikk, og bevegelse? Da vil vi gjerne bli kjent med dere. Her er det full fart fra morgen av. Vi tilbyr et rikholdig aktivitets program og humørfylte voksne og barn. Her henger latteren løst, og vi som jobber her har alltid ledig tid, ledig fang og armkrok og deler ut klemmer og positive tilbakemeldinger  dagen lang.

Da vil vi gjerne bli bedre kjent med dere. Velkommen innom barnehagen på besøk, men ring gjerne først så vi er tilstede i barnehagen når dere kommer:-)

Cultiva barnehage har noen få ledige plasser for barn over 3 år fra høsten og flere ledige for barn under 3 år. Søknad gjennom Bergen kommune sin hjemme side. Søknader behandles fortløpende. Mvh Cultiva