land art i barnehagens ute område.

KONTAKT OSS - Administrasjon Cultiva barnehage AS.  95089249 - 90406802

Cultiva Barnehage AS er en barnehage med to avdelinger. Røyskattene er vår småbarnsavdeling med barn fra 0 til 3 år.

Bjørnehiet er vår storbarnsavdeling med barn fra 3 til 6 år. Avdelingene jobber tett sammen og jevnaldrene barn har felles lekegrupper, opplevelser og aktiviteter/turer.

Vi er også stolte av å ha 50 prosent menn i barnehagen vår. barnehageåret 2020-2021 er vi 50 % pedagog ressurser.I tillegg pedagogisk medarbeider som er utdannet sosialantropolog som utgjør en spennende og verdifull kompetanse i barnehagen. Ytterligere en pedagogisk medarbeider som er 3 års student på barnehagelærer studiet.

Barnehagen har med dette en svært god faglig sammensatt personale gruppe med engasjerte ildsjeler.

Hovedsatningsområder:

-Natur og friluftsliv

-kunst, kultur og kreativitet.

Vi tilbringer deler av uken ute i friluft, og gleder oss over at vi har en minibuss og et personell med busssertfikat som gjør ukentlige turer til forskjellige steder i Bergen by og nærmiljøet mulig.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca. 200 meter fra Håkonsvern sin base i Mathopen. Her er vi omringet av fine turområder; skogsområder og ett par mindre fjell som gir barnegruppen fine utforinger etterhvert som de blir eldre.

For å søke barnehageplass hos oss må du inn på Bergen kommune sine hjemmesider og søke. Eller du kan bruke denne linken som tar deg til Søknad om plass i vår barnehage. Du bare kopierer dette inn i nettleseren din.

Link : https://web-parent.prod.vigilo-oas.no/start-application/bergen

Åpningstider: 07.00 - 17

Vi tilbyr følgende plasser: 100% og 50%.(i en midlertidig periode grunnet Pandemien er barnehagens åpninsgtid redusert til 07.15--16.45)