land art i barnehagens ute område.

KONTAKT OSS - Administrasjon Cultiva barnehage AS.  95089249 - 90406802

Cultiva Barnehage AS er en barnehage med to avdelinger. Røyskattene er vår småbarnsavdeling med barn fra 0 til 3 år.

Bjørnehiet er vår storbarnsavdeling med barn fra 3 til 6 år. Avdelingene jobber tett sammen og jevnaldrene barn har felles lekegrupper, opplevelser og aktiviteter/turer.

Vi er også stolte av å ha 50 prosent menn i barnehagen vår.Samtlige personale medlemmer har høyere utdannelse. Grunnbemaanningen har arbeidet  i barnehagen i mange år.Grunnet varierende barnetall har vi også årsvikariater i sammenheng med økning av barnetall.Av barnehagens faste ansatte har 3 barnehagelærer utdanning med spesialpedagogisk kompetanse hos den ene.En annen erfaren medarbeider er ferdig utdannet barnehagelærer neste år.Med dette har samtlige ansatte høyere relevant barnehagefaglig utdanning og utgjør et sterkt fagteam.

Barnehagen har med dette en svært god faglig sammensatt personale gruppe med engasjerte ildsjeler.

Areal: Barnehagen holder hus i en bygning som også huser noen små forretninger.Barnehagen ligger på baksiden i tett tilknytning til Alvøen skogen. Vi disponerer 2 etasjer hvor 1 etasje er mest i bruk.Her disponerer vi et romslig areal satt opp mot dagens barne tall. Areal pr barn utgjør ca 7 kvm og vi har med dette god tumleplass for barna.

Hovedsatningsområder:

-Natur og friluftsliv

-kunst, kultur og kreativitet.

Vi tilbringer deler av uken ute i friluft, og gleder oss over at vi har en minibuss og et personell med busssertfikat som gjør ukentlige turer til forskjellige steder i Bergen by og nærmiljøet mulig.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca. 200 meter fra Håkonsvern sin base i Mathopen. Her er vi omringet av fine turområder; skogsområder og ett par mindre fjell som gir barnegruppen fine utforinger etterhvert som de blir eldre.

For å søke barnehageplass hos oss må du inn på Bergen kommune sine hjemmesider og søke. Eller du kan bruke denne linken som tar deg til Søknad om plass i vår barnehage. Du bare kopierer dette inn i nettleseren din.

Link : https://web-parent.prod.vigilo-oas.no/start-application/bergen

Åpningstider: 07.00 - 17

Vi tilbyr følgende plasser: 100% og 50%.